Døre og vinduer

Hos FOM BYG er kvalitet og kundeservice i højsædet

Er det tid til nye døre og vinduer?

Skal du have lavet hul til eller skiftet et vindue? Eller har du nogle få idéer, men ved du ikke rigtig, hvordan du skal få dem realiseret? Vi hjælper dig. Det er ikke altid lige til at finde ud af, om hele døren skal skiftes, eller den bare kræver en reparation, og hvilke fordele er der ved det ene og det andet? Hvis du går med tanker om at skifte døren, fordi det trækker, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt. Ofte er det galt med tætningslisten, der skal fikses, hvilket ikke giver lige så store udgifter som en ny dør.

Vi guider dig gerne i dine muligheder, og hvilke fordele og ulemper der kan være ved dem. Har du fx gjort dig overvejelser ift. grebene, farven, og skal et vinduet være topstyret? Skal både indersiden og ydersiden være i aluminium eller træ, eller skal det være en kombination? Om du allerede har taget en beslutning eller er i de første stadier af processen, så står vi til rådighed.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kommunikation og kundekontakt er især vigtig fra start, hvor Frederik kommer ud og kigger på din opgave, får en snak om dine ønsker og dermed kan give en realistisk pris

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Fokus på dine behov

  Anbefalinger

  "Ny bordplade plus diverse
  Jeg skulle have skiftet min bordplade, sat en ny dør og og lagt de sidste træfliser på min altan. 
  Arbejdet er udført til stor tilfredsstillelse og jeg er sikker på at det også bliver Fredrik som skal lave mit gulv til foråret.
  "

  Merry

  "Skillevægge og døre
  Samarbejdet med FOMByg var meget behageligt og aftaler blev overholdt. Frederik har sans for detaljen og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Jeg kan anbefale FOMByg til andre og vil uden tvivl vende tilbage til dem, næste gang jeg skal have håndværkere."

  Daniel Friis-Pieper

  "Nedsænket lofter
  Har haft FOMbyg til at lave lofter i en lejlighed. Alt er foregået ubesværet, og Frederik har overholdt samtlige aftaler, økonomiske, såvel som tidsplaner. 
  FOMbyg kan bestemt anbefales, og vil fremover benytte mig af ham. Ydermere er priserne ganske attraktive.
  "

  Dennis Grønfeldt

  Ring 20 20 99 60