Gulve

Hos FOM BYG er kvalitet og kundeservice i højsædet

Giv dit gulv nyt liv

Er du i tvivl, om dit gulv skal skiftes ud eller blot skal slibes? Og er det for tyndt til en slibning mere, men rækker budgettet ikke til et helt nyt gulv? Hos FOMBYG får du kyndig vejledning i, hvad du har af muligheder, og hvilken løsning der vil passe til dit behov. Vi rådgiver altid om fordelene og ulemperne ved de muligheder, du har, hvilket både gælder pris, udseende og holdbarhed. For at kunne vejlede dig bedst kommer vi altid ud og kigger på opgaven og danner os et overblik over, hvor mange rum og kvm det drejer sig om, og hvilke rum du bruger mest. På den måde har vi den bedste forudsætning for at kunne guide dig i de spørgsmål, du måtte stå med ift. både materialevalg, om gulvet kan være gennemgående, eller om der skal dørkarme i, og hvad lysindfaldet har af betydning.

 

Vi deler ud af erfaring

Vi kommer altid ud med gulvprøver og billeder, som kan hjælpe dig i dine valg ift. gulvtyper, sort, nuancer og stemningsskabelse. Vi lytter til dine idéer og supplerer gerne med vores egne, så vi sammen kan nå frem til den bedste løsning på et slutprodukt.

 

Kontakt os i dag og få en snak om mulighederne i et nyt gulv!

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kommunikation og kundekontakt er især vigtig fra start, hvor Frederik kommer ud og kigger på din opgave, får en snak om dine ønsker og dermed kan give en realistisk pris

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Fokus på dine behov

  Anbefalinger

  "Ny bordplade plus diverse
  Jeg skulle have skiftet min bordplade, sat en ny dør og og lagt de sidste træfliser på min altan. 
  Arbejdet er udført til stor tilfredsstillelse og jeg er sikker på at det også bliver Fredrik som skal lave mit gulv til foråret.
  "

  Merry

  "Skillevægge og døre
  Samarbejdet med FOMByg var meget behageligt og aftaler blev overholdt. Frederik har sans for detaljen og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Jeg kan anbefale FOMByg til andre og vil uden tvivl vende tilbage til dem, næste gang jeg skal have håndværkere."

  Daniel Friis-Pieper

  "Nedsænket lofter
  Har haft FOMbyg til at lave lofter i en lejlighed. Alt er foregået ubesværet, og Frederik har overholdt samtlige aftaler, økonomiske, såvel som tidsplaner. 
  FOMbyg kan bestemt anbefales, og vil fremover benytte mig af ham. Ydermere er priserne ganske attraktive.
  "

  Dennis Grønfeldt

  Ring 20 20 99 60