Køkkenopsætning

Hos FOM BYG er kvalitet og kundeservice i højsædet

Køkkenet er hjemmets samlingssted

Står du og skal have revet dit gamle køkken ned, og har du fundet et nyt, perfekt køkken? Lad os montere dit nye køkken for dig. Uanset om du har fundet den rette køkkenindretning eller ej, tager vi gerne en snak med dig om dine tanker, og vi sætter dig gerne i kontakt med en sælger, hvis du skulle få brug for det. Der er mange valg, der skal tages stilling til, når man skal have nyt køkken. De indebærer både farvevalg, gulvtype, stil og indretning. Hvordan får du udnyttet pladsen bedst?

Vi måler altid op og laver skitser, så du kan se mulighederne i, hvordan køkkenet kan se ud. På den måde får du et konkret udgangspunkt, når du skal tage dine valg om dit drømmekøkken.

Kontakt os i dag for at høre mere om køkkenopsætning!

Lad os klare hele køkkenprojektet

FOMBYG tilbyder hovedentreprise på dit køkkenprojekt. Vi har gode samarbejdspartnere i alle håndværkerfagene, såsom VVS, murer og elektriker, der tilsammen kan skabe dit komplette drømmekøkken. En hovedentreprise gør det nemmere for dig, så du ikke skal koordinere med håndværkere fra andre firmaer. Vi hyrer de rette folk, og så tager vi en fælles snak om, hvad der skal laves. Samtidig laver vi et skema til dig, så du får et overblik over, hvad der skal laves, hvem der laver det, og hvornår det bliver gjort. Du skal føle dig sikker i vores hænder, og derfor er kommunikationen vigtig for os. Vi tror på, at det skaber de bedste resultater.

Ring til os allerede i dag!

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kommunikation og kundekontakt er især vigtig fra start, hvor Frederik kommer ud og kigger på din opgave, får en snak om dine ønsker og dermed kan give en realistisk pris

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Fokus på dine behov

  Anbefalinger

  "Ny bordplade plus diverse
  Jeg skulle have skiftet min bordplade, sat en ny dør og og lagt de sidste træfliser på min altan. 
  Arbejdet er udført til stor tilfredsstillelse og jeg er sikker på at det også bliver Fredrik som skal lave mit gulv til foråret.
  "

  Merry

  "Skillevægge og døre
  Samarbejdet med FOMByg var meget behageligt og aftaler blev overholdt. Frederik har sans for detaljen og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Jeg kan anbefale FOMByg til andre og vil uden tvivl vende tilbage til dem, næste gang jeg skal have håndværkere."

  Daniel Friis-Pieper

  "Nedsænket lofter
  Har haft FOMbyg til at lave lofter i en lejlighed. Alt er foregået ubesværet, og Frederik har overholdt samtlige aftaler, økonomiske, såvel som tidsplaner. 
  FOMbyg kan bestemt anbefales, og vil fremover benytte mig af ham. Ydermere er priserne ganske attraktive.
  "

  Dennis Grønfeldt

  Ring 20 20 99 60