Om os

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Tømrerfirmaet FOMBYG har eksisteret siden 2015 og er stiftet af Frederik Møller. Teamet består i dag af to svende og to lærlinge, der til sammen kan lave de fleste arbejdsopgaver inden for tømrerfaget. Mesteren, Frederik, har haft sin gang i sin fars tømrerfirma, siden han var 16 år, og har derigennem fået en masse erfaring og oplæring i, hvordan man driver en succesfuld tømrerforretning.

Vi udfører arbejde i Storkøbenhavn, Amager, Roskilde og på resten af Sjælland. Vi kører gerne for en stor og spændende opgave.  

Du skal vælge os, fordi …

 • Vi overholder vores aftaler
 • Vi har mange inspirerende idéer
 • Vi kommunikerer gennem hele projektet
 • Vi giver ikke op – der er altid en løsning

Grundighed sikrer et godt stykke arbejde

Vi går aldrig på kompromis med vores grundighed. Vi måler altid op på de ting, du gerne vil have lavet, hvad end det gælder en ny dør, terrasser eller køkkenmoduler. Selvom du har målt op, gør vi det alligevel, da vi vil sikre os, at du ikke hænger på den, hvis døren ikke passer, eller der mangler et par gulvbrædder. Vi sørger for, at der er målt korrekt op, så vi undgår unødvendige udfordringer. Det sikrer et godt stykke arbejde.

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kommunikation og kundekontakt er især vigtig fra start, hvor Frederik kommer ud og kigger på din opgave, får en snak om dine ønsker og dermed kan give en realistisk pris

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Fokus på dine behov

  Anbefalinger

  "Ny bordplade plus diverse
  Jeg skulle have skiftet min bordplade, sat en ny dør og og lagt de sidste træfliser på min altan. 
  Arbejdet er udført til stor tilfredsstillelse og jeg er sikker på at det også bliver Fredrik som skal lave mit gulv til foråret.
  "

  Merry

  "Skillevægge og døre
  Samarbejdet med FOMByg var meget behageligt og aftaler blev overholdt. Frederik har sans for detaljen og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Jeg kan anbefale FOMByg til andre og vil uden tvivl vende tilbage til dem, næste gang jeg skal have håndværkere."

  Daniel Friis-Pieper

  "Nedsænket lofter
  Har haft FOMbyg til at lave lofter i en lejlighed. Alt er foregået ubesværet, og Frederik har overholdt samtlige aftaler, økonomiske, såvel som tidsplaner. 
  FOMbyg kan bestemt anbefales, og vil fremover benytte mig af ham. Ydermere er priserne ganske attraktive.
  "

  Dennis Grønfeldt

  Ring 20 20 99 60