Om os

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

FOMBYG er en enkeltmandsvirksomhed, som blev startet i 2015 af Frederik Oest Møller. Frederik er udlært tømrer hos sin far – og var før lærlingetiden arbejdsdreng samme sted fra 15 års alderen. Tømrerblodet løber således i familien. Finish og god kundepleje er noget af det vigtigste, Frederik har lært fra sin mester.

Hos FOMBYG udfører vi alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, såsom tilbyg, gulve, døre og vinduer, montering af køkkener, terrasser og meget mere! Særligt gulve, vinduer og døre, samt terrasser er noget, vi har stor erfaring i, så vi kan klare arbejdet hurtigt og effektivt, med et flot resultat til følge. Derudover har vi tæt samarbejde med både VVS’er, murer, maler, elektriker og anlægningsgartner, hvor vi tilbyder hovedentreprise, så du ikke behøver bekymre dig om dette til dit projekt.

Kompromisløst håndværk

Du skal ikke kun føle dig i trygge hænder før og undervejs i projektet. Det er vigtigt hos os i FOMBYG, at arbejdet udføres ordentligt, så du også er rigtig godt tilfreds med det færdige resultat. Derfor stiller vi høje krav til vores egen og vores samarbejdspartneres faglighed og finish. Alle løsninger skal være gennemførte og lavet lige så godt, som var det i eget hjem.

På den måde kan vi sikre os kompromisløst håndværk på dine præmisser.

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kommunikation og kundekontakt er især vigtig fra start, hvor Frederik kommer ud og kigger på din opgave, får en snak om dine ønsker og dermed kan give en realistisk pris

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Fokus på dine behov

Anbefalinger

"Ny bordplade plus diverse
Jeg skulle have skiftet min bordplade, sat en ny dør og og lagt de sidste træfliser på min altan. 
Arbejdet er udført til stor tilfredsstillelse og jeg er sikker på at det også bliver Fredrik som skal lave mit gulv til foråret.
"

Merry

"Skillevægge og døre
Samarbejdet med FOMByg var meget behageligt og aftaler blev overholdt. Frederik har sans for detaljen og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Jeg kan anbefale FOMByg til andre og vil uden tvivl vende tilbage til dem, næste gang jeg skal have håndværkere."

Daniel Friis-Pieper

"Nedsænket lofter
Har haft FOMbyg til at lave lofter i en lejlighed. Alt er foregået ubesværet, og Frederik har overholdt samtlige aftaler, økonomiske, såvel som tidsplaner. 
FOMbyg kan bestemt anbefales, og vil fremover benytte mig af ham. Ydermere er priserne ganske attraktive.
"

Dennis Grønfeldt

Ring 20 20 99 60