Terrasser

Hos FOM BYG er kvalitet og kundeservice i højsædet

Terrasser

Står du og mangler en ny terrasse eller hjælp til dit terrasseprojekt? Her kan vi hjælpe dig med inspiration til stil, valg af materialer og vejledning i, hvilken terrasse der passer til præcist dine ønsker. Og selvfølgelig hjælp til at bygge den. Vi hjælper dig i mål med en terrasse, du bliver glad for.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kommunikation og kundekontakt er især vigtig fra start, hvor Frederik kommer ud og kigger på din opgave, får en snak om dine ønsker og dermed kan give en realistisk pris

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Fokus på dine behov

Anbefalinger

"Ny bordplade plus diverse
Jeg skulle have skiftet min bordplade, sat en ny dør og og lagt de sidste træfliser på min altan. 
Arbejdet er udført til stor tilfredsstillelse og jeg er sikker på at det også bliver Fredrik som skal lave mit gulv til foråret.
"

Merry

"Skillevægge og døre
Samarbejdet med FOMByg var meget behageligt og aftaler blev overholdt. Frederik har sans for detaljen og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Jeg kan anbefale FOMByg til andre og vil uden tvivl vende tilbage til dem, næste gang jeg skal have håndværkere."

Daniel Friis-Pieper

"Nedsænket lofter
Har haft FOMbyg til at lave lofter i en lejlighed. Alt er foregået ubesværet, og Frederik har overholdt samtlige aftaler, økonomiske, såvel som tidsplaner. 
FOMbyg kan bestemt anbefales, og vil fremover benytte mig af ham. Ydermere er priserne ganske attraktive.
"

Dennis Grønfeldt

Ring 20 20 99 60