Terrasser

Hos FOM BYG er kvalitet og kundeservice i højsædet

Drømmer du om en flot terrasse?

En terrasse kan tilføje et ekstra rum til dig udenfor, hvor du fx kan slappe af med en god bog eller grille om sommeren. Fordelene ved en træterrasse er mange, og vi konstruerer den efter dine ønsker. Inden arbejdet går i gang, kommer vi altid ud og kigger på sagerne, så vi kan få en snak om, hvad du kunne tænke dig, og hvad du har af krav til udseende og budget. Skal der måske integreres plads til en bænk og skabes mere opbevaringsplads? Skal den have et gelænder eller et hegn, og skal det være med samme brædder som selve terrassen? Vi kan stå for det hele, og vi vejleder dig gerne inden for de muligheder, du har.

Vi tager gerne en snak med dig om, hvad der er muligheder ift. dit budget og ønsker. Kontakt os i dag!

Vi guider dig på vej

Vi kan guide i, hvad der passer til huset, og hvilke overvejelser du skal gøre dig om materialerne ift. farve, holdbarhed, vedligeholdelse – skal din terrasse have olie, males, og hvor meget arbejde vil du selv lægge i at vedligeholde den? Det danske vejr er hårdt for træet herhjemme, og derfor er det vigtigt for os, at du bliver bekendt med, hvad det kræver at have en træterrasse, så den holder længst muligt. En billig terrasse kræver mere vedligeholdelsesarbejde end en, der er dyrere, hvor materialet er vedligeholdelsesfrit.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kommunikation og kundekontakt er især vigtig fra start, hvor Frederik kommer ud og kigger på din opgave, får en snak om dine ønsker og dermed kan give en realistisk pris

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Fokus på dine behov

  Anbefalinger

  "Ny bordplade plus diverse
  Jeg skulle have skiftet min bordplade, sat en ny dør og og lagt de sidste træfliser på min altan. 
  Arbejdet er udført til stor tilfredsstillelse og jeg er sikker på at det også bliver Fredrik som skal lave mit gulv til foråret.
  "

  Merry

  "Skillevægge og døre
  Samarbejdet med FOMByg var meget behageligt og aftaler blev overholdt. Frederik har sans for detaljen og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Jeg kan anbefale FOMByg til andre og vil uden tvivl vende tilbage til dem, næste gang jeg skal have håndværkere."

  Daniel Friis-Pieper

  "Nedsænket lofter
  Har haft FOMbyg til at lave lofter i en lejlighed. Alt er foregået ubesværet, og Frederik har overholdt samtlige aftaler, økonomiske, såvel som tidsplaner. 
  FOMbyg kan bestemt anbefales, og vil fremover benytte mig af ham. Ydermere er priserne ganske attraktive.
  "

  Dennis Grønfeldt

  Ring 20 20 99 60